Ota ensimmäinen askel jo tänään...

 

Opi miten voit luoda uuden tulolähteen jopa kuudessa kuukaudessa ilman, että sinun tarvitsee lopettaa vakituista työtäsi tai ilman suurta sijoitusta.

 

Näin minä teen ja niin voit tehdä sinäkin!

Nimeni on Eva, ja minä tienaan joka kuukausi kohtuullisesti, vaikka työskentelenkin vain silloin, kun minulle sopii.

Olen aloittanut hienon bisneksen, jonka myös sinä voit rakentaa itsellesi. Se on tuonut minulle monenlaisia etuja ja vaikuttanut positiivisesti elämääni:

   

 • Ansaitsen kunnon kuukausipalkan, vaikka teenkin töitä vain osa-aikaisesti
 • Minulla ei ole pomoa ja voin tehdä asioita silloin kun se minulle parhaiten sopii
 • Määrään itse oman työtahtini ja kuinka paljon niitä teen
 • Voin tehdä näitä hommia melkeinpä mistä tahansa, missä sitten olenkin – vaikka ulkomailla

 

Mutta kaikkein paras asia tässä kaikessa on kuitenkin se, että rakastan sitä mitä teen!

Tämä ei kuitenkaan ole mikään nopea tapa rikastua, vaikka se onkin mahdollista. Minä olenkin tehnyt tätä oman työn ohessa jo useamman vuoden, jotta olen päässyt nykyiselle tasolleni.

Se, mitä olen matkan varrella kuitenkin oppinut, tarkoittaa sitä, että osaan nykyään tehdä tätä paljon tehokkaammin ja nopeammin. Itse asiassa voin opettaa sinulle kaiken tämän, jotta sinäkin menestyt – koska jos ja kun sinä menestyt, niin ainoastaan silloin minäkin menestyn.
 

Mistä on siis kyse?

Kyse on bisnesmahdollisuudesta, jossa liityt osaksi organisaatiota, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tunnetun kansainvälisen firman rakennetta, palveluja ja ansaintamahdollisuuksia niin, että voit keskittyä vain siihen, mikä tässä oikeasti sinua kiinnostaa – tulon lähteen luomiseen.

Luonnollisesti sinun kannattaa myös käyttää heidän tarjoamiaan tuotteita, jotka itse asiassa ovat maailman laadukkaimpia alallaan.
 

Mikä tämä organisaatio on?

Kyseinen organisaatio on maailmanlaajuinen verkostomarkkinointiyritys ja se perustettiin yli 50 vuotta sitten. Heidän tavoitteenaan on tarjota ihmiselle sekä maailman parhaimpia terveyteen ja päivittäiseen elämiseen liittyviä tuotteita, että myös paras valmiiksi rakennettu ansaintamahdollisuus, mitä on saatavilla.

Näiden vuosien aikana ja tämän yrityksen avulla, ovat lukemattomat ihmiset ottaneet täyden kontrollin omasta elämästään, rahallisesti ja hyvinvointinsa suhteen. He ovat alkaneet elää elämäänsä niin kuin he oikeasti haluavat ja tahtovat – monista heistä on jopa tullut multimiljonäärejä hyvinkin lyhyessä ajassa.

Tällaisia ansiomahdollisuuksia en kuitenkaan mainosta sen takia, että uskoisit tulevasi rikkaaksi tämän avulla, koska tavoitteena on ensikädessä luoda uusi tulonlähde, joka vapauttaa sinut normaalista päivittäisestä työpaikastasi – mutta mikä tahansa on mahdollista, riippuen aivan siitä, miten sitoutunut olet ja kuinka suuri on menestymisen himosi.
 

Miksi juuri tämä organisaatio?

Tämän tyyppisiä organisaatioita on maailmanlaajuisesti useampia ja Suomessakin tällä hetkellä operoi monia, joihin olen hyvin tutustunut ja tunnen paljon ihmisiä, jotka ovat joitakin näistä myös kokeilleet. En kuitenkaan ole ollut läheskään yhtä ihastunut ja vakuuttunut muiden yritysten tarjoamista tuotteista, koulutuksesta, tarjotusta avusta, tai siitä miten heidän markkinointi- ja palkitsemisjärjestelmänsä toimii.

Tämän valitsemani yrityksen tarjoamilla tuotteilla on myös ollut elämää muuttava vaikutus, ei vain minun omaa elämääni, vaan myös perheen jäsenteni ja tuttavieni, ja voinkin täysin hyvällä omatunnolla edustaa myös heitä tässä.

Tarjottu ansaintamahdollisuus ja tuotteet, jotka siihen liittyvät, kuuluvat sellaiseen markkina-alueeseen, joka jatkaa kasvamistaan, joten tiedän, että tämä ei ole mikään hetkellinen ja hiipuva trendi, vaan sellainen, joka jatkaa kasvamistaan vielä vuosikymmenet.
 

Mitä on siis tarjolla?

Jos sinua suinkin kiinnostaa, voin näyttää sinulle, miten on mahdollista jopa tämän viikon aikana…

 • Aloittaa oman bisneksen rakentaminen
 • Luoda passiivisen tulon lähde
 • Alkaa tienata heti ensimmäisen kuukauden aikana
 • Eli siis keino, jolla voit vapautua tyypillisestä työpaikastasi ja muuttaa elämääsi niin kuin sinä tahdot.

 

Mitä tämä ei ole…

 • Tämä ei ole minkäänlainen yhden yön rikastumismahdollisuus
 • Tämä ei ole pyramidihuijausta tai laiton pyramidijärjestelmä
 • Tämä ei ole minkäänlainen ‘franchising” bisnes
 • Tämä ei ole mitään sellaista, mitä et voisi oppia

 

Mitä tämä on…

 • Täysin rehellinen ja menestyvä verkostomarkkinointimahdollisuus, joka on tarjolla lähes maailmanlaajuisesti, siis Suomessa ja muissakin maissa.
 • Ansaintamahdollisuus, jossa aloituspääomaa tarvitsee niin vähän, että melkein kuka tahansa voi liittyä ja aloittaa.
 • Mahdollisuus tienata täysipäiväisen työn tulot joskus hyvinkin nopeasti.
 • Tässä auttamalla toisia voit saavuttaa kaiken sen, mitä ikinä olet halunnut.

 

Mitä voin olettaa..

En halua tarjota tai suositella mitään, johon en uskoisi täysin ja sama pätee tässäkin.

Tämä ei ole minkäänlainen lottovoitto, jossa voit olettaa, että tienaat ilman, että panostaisit siihen. Jos tahdot tämän toimivan sinulle, samalla tavalla kuin se toimii minulle, niin että tienaat siitä kunnolla, sinun on kyllä tehtävä töitä sen eteen.

Tässä voit kuitenkin itse päättää, milloin teet töitä ja kuinka pitkään, riippuen täysin siitä, miten paljon vapaata aikaa sinulla on ja miten oikeasti tahdot menestyä.

Työkalut siis annetaan sinulle käyttöösi. Sinä päätät mitä niillä teet.

Toinen hieno puoli tässä on sellainen, että sinusta tulee osa minun organisaatiotani ja minun tavoitteenani on saada sinut menestymään. Näin ollen, teen mitä voin varmistaakseni, että sinäkin menestyt.
 

Kenelle tämä ei sovi…

Valitettavasti bisneksen aloittaminen ei sovi kaikille, ja sama pätee tässäkin. Vaikka tarjolla onkin valmis systeemi, jossa sinun pitää vain keskittyä oman menestymisen rakentamiseen, koska yritys tarjoaa useat peruspalvelut, esim. palkkioiden maksamiset ja muut päivittäiset organisaation operaatiot ja koulutuksia – niin kaikilla ei vain ole samanlainen palava tarve menestyä ja muuttaa elämäänsä. Jos et siis voi innostua siitä, että voit rakentaa oman bisneksen, jolla voisit hyvin elättää itsesi, niin en silloin voi suositella tätä.

Jos sinä oikeasti tahdot rakentaa itsellesi sellaisen elämän, jonka haluat ja olet valmis tekemään, mitä sinun tarvitsee sen eteen, niin napsauta alla olevaa linkkiä ja ruvetaan töihin!

Ruvetaan töihin! →